Flexweters® is verhuisd

01 december 2017

Vanaf 1 december 2017 is Flexweters® gevestigd in het prachtige kantoorgebouw “Bond Park” te Breda. De locatie voldoet aan alle wensen.

Het kantoorgebouw beschikt over een parkeerfaciliteit van ruim 600 parkeerplaatsen, een Starbucks cafe, een restaurant, diverse trainingsruimten een groene park omgeving en natuurlijk ons zeer prettige kantoor.   Een locatie waar wij u dus graag ontvangen voor een van onze bijeenkomsten of een goed gesprek met een lekkere kop koffie.

Het complex is strategisch gelegen op nog geen 2 minuten vanaf de A16/ E19. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw ook over een shuttle service van en naar het station.  Het vaste receptie team bestaat uit Samantha Jansen en Rianne Been, zij beantwoorden de telefoon en ontvangen u bij aankomst.

Flexweters® ontvangt u graag (op afspraak) op deze prachtige locatie. Vanaf 2018 zal een groot aantal trainingen, workshops en masterclasses verzorgd gaan worden vanaf deze locatie. Bent u benieuwd naar de locatie, en wilt u ook gelijk iets opsteken? Combineer dan het nuttige met het aangename en boek een van de leuke trainingen of masterclasses van de Flexweters® Academy. Uiteraard blijven we ook in-company trainingen aanbieden.

Flexweters®
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
T: 076-73 70 288
E: info@flexweters.nl