Even voorstellen

Oprichter Flexweters® – Anouk Middeljans

Met inmiddels ruim 17 jaar ervaring in de flexbranche, heb ik mezelf ontwikkeld tot branche professional, CAO expert en kwaliteitsgoeroe. Gedurende mijn loopbaan als uitzendondernemer en inspecteur bij de CAO Politie (SNCU) is het me duidelijk geworden dat veel ondernemingen zwemmende zijn in de vele regels die de branche kent. Hoewel er velen zijn die het graag goed willen doen, is vaak niet duidelijk hoe men dit aan moet pakken.

Met mijn kennis, ervaring en passie voor het vak begeleid ik ondernemers en management teams bij het efficiënt en conform wetten en regels uitvoeren van hun onderneming, waarbij ik het commercieel belang en de ondernemersvisie niet uit het oog verlies. Daarnaast verzorg ik door het hele land diverse trainingen en workshops aangaande relevante onderwerpen in de branche.

Persoonlijk ben ik een groot voorstander van een “schone” branche. Met mijn energieke en gepassioneerde werkwijze laat ik ondernemers zien dat een kloppende administratie niet tegen je werkt, maar juist voor je! Hierbij laat ik onder andere zien hoe op een ontspannen wijze alle regels in goede banen geleid kunnen worden en welke kansen er commercieel aan gekoppeld kunnen worden, waardoor er meer plezier in het werk ontstaat. Want zeg nou zelf; we werken toch in een prachtige branche!