Business Partners

BRO

BRO Administraties

BRO Administraties verzorgt financiële administraties, salarisadministraties en back-office werkzaamheden in verschillende softwarepakketten voor de uitzendbranche. BRO is een veelzijdige en betrouwbare partner in de uitzendbranche. Het bedrijf bestaat sinds begin jaren ´90, toen nog onder de naam BRO Administratieve Dienstverlening.

Pieter Vlasveld en Niels de Nijs zetten de onderneming eind 2006 voort onder de naam BRO Administraties. Sindsdien is BRO Administraties een echt service bureau, dat meer doet dan administratie alleen. Of het nu gaat om de volledige backoffice processen, of een gedeelte ervan. BRO Administraties biedt maatwerk voor elk gewenst dienstenpakket.

Van oers accountancy

Van Oers Accountancy & Advies

Wie deskundig advies of specialistische ondersteuning verlangt, doet het liefst zaken met gelijkgestemden. Daarom kiezen veel ondernemers voor Van Oers. U ontmoet er mensen zoals u. Met een hoog ambitieniveau, uitblinkend in hun vak. Met ondernemingszin en visie, dromend van nieuwe wegen. Mensen zoals u, voor wie uiteindelijk de resultaten tellen.

Bij Van Oers bent u verzekerd van vergaande expertise. Van Oers heeft de vereiste omvang – 5 vestigingen, ruim 250 medewerkers – en disciplines in huis om voor elk ondernemingsvraagstuk een sluitende oplossing te kunnen presenteren. Precies wat u verwacht van één van de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland.

Business Partners

Business Partner worden?

In het verlengde van Flexweters® zijn we nog op zoek naar enkele business partners. Business Partner wordt je niet zomaar. Flexweters® werkt namelijk alleen samen met de beste partijen, die hun strepen binnen de branche reeds hebben verdiend.

Flexweters® is momenteel nog op zoek naar Business Partners in de categorieën advocatuur en software. Ten aanzien van de advocatuur dient dit een partij te zijn die de specifieke materie van de uitzendbranche kent alsmede de werkwijze van de SNCU.
Ten aanzien van de software is Flexweters® op zoek naar een partij die niet alleen de CAO in basis kan volgen, maar ook faciliteert in een goede uitvoering van de inlenersbeloning.
Interesse om Business Partner te worden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.