Over Flexweters®

“Kennis komt je niet aanwaaien, het is iets dat je moet verwerven. Je kunt onderscheid maken tussen kennis en kunde. Bij kennis gaat het om bepaalde informatie ‘in je hoofd’. Het beheersen van een vaardigheid is een kunde.”

Oog voor detail

Flexweters® biedt expertise op maat voor ondernemingen actief in de flexbranche en brengt kennis en kunde samen door de verbinding te leggen tussen theorie en praktijk. Dit manifesteert zich in advies, begeleiding en training op verschillende niveaus bij uitzend, detachering en payrollbedrijven.

Bevlogenheid

Arbeidsbemiddeling is mensenwerk. Dat geldt ook voor het adviseren en begeleiden van organisaties. Belangrijk hierbij is dat de professional de vertaalslag weet te maken van de theoretische basis naar de praktijk van alle dag. Tezamen met bevlogenheid en betrokkenheid is dit het onderscheidend vermogen van Flexweters®. Flexweters® is een jonge, frisse adviesorganisatie met ruime expertise in de sector, alsmede een uitmuntende kennis en netwerk op het gebied van handhaving en certificering. Adviseurs met passie, sterke betrokkenheid en de kennis en kunde van nu.

Waarnemer & observator

Een bevlogen, betrokken en praktijkgerichte aanpak staat er garant voor dat u uw bedrijf met onze begeleiding daadwerkelijk naar een hoger niveau kunt brengen. Wij geloven dat samenwerking leidt tot de beste resultaten. Flexweters® staat daarom niet alleen naast u, maar ook middenin uw organisatie. Onze relaties prijzen daarbij onze persoonlijke en pragmatische manier van werken. Veel van onze klanten begeleiden wij dan inmiddels ook al vele jaren.

Beeldmerk

Met bovenstaande kernwaarden als uitgangspunt is de uil, als geen ander, het juiste symbool om de indentiteit van Flexweters® in beeld te brengen. Zowel beeld als merknaam zijn officieel geregistreerd.