Recruitment & Marketing

Flexweters® heeft dé kennis en kunde in huis als het gaat om uw recruitment & marketing processen. Door theorie en praktijk te verbinden kunnen we u maatwerk oplossingen bieden.

Recruitment kent diverse stadia, waarbij outsourcing/ advies & begeleiding al mogelijk is vanaf de opmaak van de vacature. Dit kan, naar wens, uitgebouwd worden naar een volledige recruitment oursourcing met uitgebreid stappenplan.

Vanzelfsprekend speelt marketing ook een belangrijke rol in het recruitment traject. Onze specialisten begeleiden u graag met vraagstukken als hoe bereikt u de juiste kandidaten? Hoe creëert u een juiste beeld van uw onderneming? Hoe zorgt u voor onderscheidend vermogen? Hoe om te gaan met budgetten enzovoort.

En eerlijk is eerlijk, dat wil iedereen wel toch? Een uitstekend gekwalificeerde professional die specialistische recruitment opdrachten voor uw organisatie afvangt,(startende) recruiters voorziet van een goed en gedegen inwerktraject, knelpunten signaleert en verbeteringen doorvoert.

Bij Flexweters® bent u daarvoor aan het juiste adres. Flexweters® werkt alleen samen met de beste professionals die de sporen binnen recruitment reeds hebben verdiend.

Meer weten? Neem dan contact op.