Preventieve SNCU screening

Een onderneming runnen mag dan een avontuur zijn, u staat niet graag voor verrassingen. Flexweters® biedt u extra inzicht in uw huidige werkwijze. Dit alles op een concrete en onderbouwde manier, zodat u er direct mee aan de slag kunt gaan.

Het doel van de preventieve screening (ook wel nulmeting genoemd) is het vaststellen van de stand van zaken op dat moment. Middels de preventieve screening wordt de positie van de onderneming op dat moment bepaald. Door een preventieve screening te laten uitvoeren, kunnen effecten worden gemeten en kan de voortgang worden gemonitord. Er wordt inzicht verworven in de processen die goed lopen en wat eventueel aandacht behoeft.

Een SNCU controle is vele malen uitgebreider en gedetailleerder dan de NEN-4400 controle die u gewend bent. Wellicht stapt u met die basis vol vertrouwen een SNCU controle in, echter blijkt uit de praktijk dat het merendeel van de door de SNCU gecontroleerde bureaus wel beschikt over een geldig NEN certificaat maar toch wordt geconfronteerd met afwijkingen.

Wilt u liever voorkomen dan genezen?  Laat dan een preventieve SNCU screening uitvoeren.

  • Er wordt getoetst op de onderdelen waar de SNCU ook op controleert
  • De schadelast wordt berekend zoals deze bij een “echte” SNCU controle ook berekend zou worden.
  • Volledig volgens de SNCU controle methodiek
  • De bevindingen worden na afloop van de screening doorgenomen
  • De bevindingen worden vervolgens verwerkt in een rapport voor uw onderneming.
  • Uit de rapportage blijkt wat er goed gaat en welke aandachtspunten er zijn
  • Uit de rapportage blijkt of uw onderneming een schadelast risico loopt bij een SNCU-controle.

Flexweters® is het enige adviesbureau in Nederland met de exacte kennis van de SNCU controle methodiek omdat er kennisexperts werkzaam zijn die als inspecteur bij de SNCU hebben gewerkt. Zij kennen de werkwijze als geen ander.

Naast dat uw onderneming wordt voorzien van een heldere rapportage waarmee processen kunnen worden gewaarborgd, maakt uw onderneming ook kans op de Flexweter® Award in de categorie CAO naleving. De Award is inmiddels een begrip binnen de flexbranche. Jaarlijks in december wordt de Flexweters® Award uitgereikt aan dé onderneming die de cao het meest correct naleeft. De berekende schadelast wordt hier afgezet tegen de loonsom in de controleperiode. De onderneming met het laagste afwijkingspercentage is de winnaar. Een prestige titel dus.

Meld uw onderneming nu aan.
Voor de preventieve screening, geldt een tarief van: € 2.200,- excl. BTW en reiskosten. Bent u ABU lid/ NBBU lid of Easyflex gebruiker? Dan ontvangt u 10% collectiviteitskorting op het tarief excl. reiskosten.

Meld u onderneming via het formulier hieronder aan voor de screening. Wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak in te plannen.

Aanmelding preventieve screening
Bezig met versturen