Flexweter Awards 2017®

Categorie “CAO naleving”

In deze categorie gaat de titel naar dè onderneming die de cao het meest correct naleeft. De uitslag in deze categorie wordt bepaald middels een preventieve CAO screening. De screening is vergelijkbaar met een SNCU controle, maar dan preventief. De uitslag wordt bepaald op basis van de loonsom. De onderneming met de beste score (procentueel minste afwijkingen) krijgt de titel Flexweter® van het jaar. Een echte prestige titel dus.

In de categorie CAO naleving heeft One Payroll de award voor Flexweter® van het jaar 2017 in ontvangst mogen nemen.

Op woensdag 27 december werd met dit mooie nieuws en de befaamde trofee naar Amsterdam afgereisd om daar de award te overhandigen aan Niels keizer en Sjors Berends, eigenaren van One-Payroll.

One Payroll, gefeliciteerd met deze mooie titel!

Categorie “Slimme Vogel”

Dit jaar was de benoeming van de Slimme Vogel van het jaar 2017 vrij simpel. Als je als flexbranche specialist inmiddels zelf zoveel kennis in huis hebt dat je de adviseurs van Flexweters® nog iets kunt bijbrengen dan verdien je deze Award voor de volle 100%.

Rene de Haas is Manager Operations bij Paytra B.V. In de loop der jaren hebben we Rene leren kennen als een zeer leergierige en betrokken  persoonlijkheid die alles van de hoed en de rand wil weten. Rene volgt om die reden jaarlijks meerdere kennisbijeenkomsten en masterclasses. Daarnaast plant hij ook altijd jaarlijks een sparringsmoment met Flexweters®. Tijdens ons laatste sparringsmoment deed Rene ons zo enorm versteld staan van zijn kennis, dat hij zelfs ons nog wat wist bij te brengen. Als dat geen slimme vogel is, dan weten wij het ook niet meer! Kortom; overtuigend winnaar van de Flexweter® Award in de categorie Slimme Vogel 2017.

Rene, gefeliciteerd met deze mooie titel!