Flexweter Awards 2016®

Categorie “CAO naleving”

In deze categorie gaat de titel naar dè onderneming die de cao het meest correct naleeft. De uitslag in deze categorie wordt bepaald middels een preventieve CAO screening. De screening is vergelijkbaar met een SNCU controle, maar dan preventief. De uitslag wordt bepaald op basis van de loonsom. De onderneming met de beste score (procentueel minste afwijkingen) krijgt de titel Flexweter® van het jaar. Een echte prestige titel dus.

In de categorie CAO naleving heeft Faam Werkt de award voor Flexweter® van het jaar 2016 in ontvangst mogen nemen.

Op donderdag 29 december werd met dit mooie nieuws en de befaamde trofee naar Barneveld afgereisd om daar de award te overhandigen aan Wim Zwerus, eigenaar van Faam Werkt.

Faam Werkt B.V., gefeliciteerd met deze mooie titel!
Faam Werkt BV

Categorie “Slimme Vogel”

Eind 2016 ontvingen de drie genomineerden voor de titel Slimme Vogel een eindopdracht. Omdat kennis, flexibiliteit en snel kunnen schakelen de basiscompetenties zijn van een flexbranche specialist, is er dit jaar voor gekozen om de genomineerden te onderwerpen aan een kennistest. De kennistest omvatte zowel meerkeuze als rekenopdrachten die betrekking hebben op de cao, inlenersbeloning, loonstrook en pensioen.

Hoewel het een nek aan nek race was, heeft één genomineerde alle vragen volledig en 100% correct beantwoord; een ongelooflijk knappe prestatie!

Lucyna Plesniak, interne auditor van Hobij, is met een 10 als eindcijfer voor de kennistest, overtuigend winnaar van de Flexweter® Award in de categorie Slimme Vogel.

Lucyna, gefeliciteerd met deze mooie titel!
Foto Lucyna Slimme vogel 2016