Flexweter Awards 2015®

Categorie “CAO naleving”

In deze categorie gaat de titel naar dè onderneming die de cao het meest correct naleeft. De uitslag in deze categorie wordt bepaald middels een preventieve CAO screening. De screening is vergelijkbaar met een SNCU controle, maar dan preventief. De uitslag wordt bepaald op basis van de loonsom. De onderneming met de beste score (procentueel minste afwijkingen) krijgt de titel Flexweter® van het jaar. Een echte prestige titel dus.

In de categorie CAO naleving heeft Continu BV de award voor Flexweter® van het jaar 2015 in ontvangst mogen nemen. Nog net voor de kerstdagen werd naar Eindhoven afgereisd om daar de award te overhandigen aan de administratieve afdeling.

Continu BV, gefeliciteerd met deze mooie titel!
continu

Categorie “Slimme Vogel”

Eind 2015 ontvingen de vijf genomineerden voor de titel Slimme Vogel een eindopdracht. Een opdracht geheel in het teken van het meest besproken onderwerp van 2015. De opdracht was om een ludieke werkwijze te bedenken die de informatieverstrekking rondom de inlenersbeloning leuker/ interessanter maakt voor de opdrachtgever, waardoor het proces van de inventarisatie voor de consultant wordt vergemakkelijkt.

Emmelie Verduin van One Payroll BV is met haar uitwerking van de finale opdracht, overtuigend winnaar van de Flexweter® Award in de categorie Slimme Vogel. Emmelie kwam met een uitwerking van gamification. Een top idee! Binnenkort hierover meer.

Emmelie, gefeliciteerd met deze mooie titel!
One payroll - E. Verduin