Dé Flexweters® Awards!

Flexweters® reikt jaarlijks in december de Flexweters® Award! uit aan de uitlener die het beste scoort in de categorie “cao-naleving”.

 

Categorie “cao-naleving”

Op ondernemingsniveau wordt de titel Flexweter® van het jaar: Categorie cao – naleving uitgereikt. In deze categorie gaat de titel naar dé onderneming die de cao het meest correct naleeft. Om mee te kunnen dingen naar deze titel dient de onderneming, in het betreffende jaar voor 1 december, een preventieve screening aangaande cao-naleving uit te laten voeren door Flexweters®.

Uit alle verrichte preventieve screeningen van het betreffende jaar wordt uiteindelijk de Flexweter® van het jaar gekozen. De uitslag wordt procentueel bepaald op basis van de loonsom. De onderneming met de hoogste score (procentueel minste afwijkingen) krijgt de titel Flexweter® van het jaar.

 

Tot en met 2017 heeft Flexweters® twee titels uitgereikt; de categorie “cao-naleving” en de categorie “slimme vogel”. De award in de categorie “slimme vogel” is vanaf 2018 komen te vervallen met de komst van de flex kennis awards.